mencari pendapatan lebih??

PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN SAMPINGAN SEBAGAI JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN DI RUMAH (RM300.00 – RM800.00 SEMINGGU)

Salam sejahtera dari kami di JURUTYPIST.COM!

Sepanjang bulan April tahun 2011 ini, kami mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan (Home Based Ads Data Entry / Typist Personel) di Malaysia. Kami merupakan konsultan secara online yang memperkenalkan sesuatu teknik untuk membina kerjaya melalui internet dan hanya menawarkan idea-idea untuk membina kerjaya sendiri. kami menawarkan servis dan teknik membina kerjaya melalui online yang mudah serta berkesan. Oleh kerana mendapat sambutan yang menggalakkan, kami sedang mencari individu yang berminat untuk manaip data pengiklanan, pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri.

Perhatian : Ini BUKAN merupakan sistem multi-level marketing atau skim pelaburan cepat kaya. Kami memperkenalkan teknik untuk bekerja di rumah dengan memproses data pengiklanan melalui panduan ebook affiliate Latihan Komprehensif yang berkesan dan unik. Anda perlu berusaha untuk mendapatkan bayaran.

Anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan tidak perlu: –

1. menelefon / menghubungi pelanggan,

2. mengendalikan sampul surat yang banyak,

3. melakukan sebarang tinjauan maklumat (survey),

4. pekerjaan yang salah di sisi undang-undang.

5. berjumpa sesiapa,

6. dimarahi oleh boss,

7. bekerja ikut waktu pejabat(9.00am – 5.30pm), dan

Anda hanya perlu memproses data pengiklanan dari rumah dan pada bila-bila masa yang anda ingini. Dengan mendaftar sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, anda hanya perlu: –

1. memproses data pengiklanan,

2. bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dll,

3. bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual masa anda sendiri),

Walaupun kami tidak mengenakan sebarang syarat akademik sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, kami hanya mencari individu yang jujur, bermotivasi, bersemangat dan sanggup berkerja kuat untuk menambahkan pendapatan, tetapi dalam keselesaan rumah sendiri dan pada masa yang fleksibel. Syarat-syarat yang lain adalah: –

 • berumur 16 tahun ke atas,
 • akses kepada internet di rumah (atau pejabat, cyber cafe, kolej, dll),
 • pengetahuan asas komputer (menaip, internet, email, dll),
 • boleh bekerja mengikut arahan / panduan
 • ia tidak sesuai untuk mereka yang banyak mengadu, malas dan ingin mendapat wang mudah tanpa berusaha.

Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Jurutaip Memproses Data Pengiklanan terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, pekerja swasta, penganggur, pelajar, suri rumahtangga, bekas tentera, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan menyertai.

Anda akan diberi link untuk muat turun ebook panduan latihan komprehensif sebaik sahaja pembayaran dibuat. Cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan akan diterangkan secara terperinci di dalamnya. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!

Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama, anda akan memperolehi RM20-RM40 (untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang dikeluarkan terlebih dahulu! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam ebook panduan Latihan Komprehensif yang telah diberikan.

Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM 30 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Kos sebanyak RM 30 ini adalah bayaran untuk ebook panduan Latihan Komprehensif yang akan dihantar terus ke email anda. 

Cara pembayaran:Maybank2u.com 

 1. deposit tunai (melalui kaunter Maybank/ CIMB/ CIMB ATM),
 2. pembayaran elektronik (Maybank2u/ CIMB CLICKS)
 3. Interbank Fund Transfer dari bank yang lain.

Sila email kepada cintosh_7@yahoo.com dengan tajuk “nombor akaun” untuk mendapatkan nombor akaun kami.

* Ebook panduan Latihan Komprehensif akan dihantar terus ke email anda selepas pembayaran diterima. (Dalam masa 8 jam)

(Pastikan anda memeriksa folder Spam Mail atau Bulk Mail)

Selepas membuat bayaran, emailkan nama penuh, alamat & no. telefon/hp anda serta bersama salah satu dari bukti pembayaran yang berikut: –

 1. slip bank-in, atau
 2. ATM transfer slip, atau
 3. slip transfer Maybank2u/ CIMB CLICKS
 4. Email anda. Sila pastikan email anda berfungsi.

kepada cintosh_7@yahoo.com dengan tajuk “Bukti pembayaran untuk ebook Latihan Komprehensif”

(Anda juga boleh menggunakan cara yang paling mudah dengan email butir-butir maklumat pembayaran seperti nama bank, tarikh dan masa, dan  nombor transaksi/nombor reference kepada kami. Tidak perlu scan.)

BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini juga.

 

 

*** REBUTILAH PELUANG KEEMASAN INI.***

Advertisements

About hafiezasum

love to travel..and looking forward to share with u.... hehehe loving,caring and sharing ...don't jugde people through PROFILE aaa...love to shopPING...and looking forward to build an EEMPIRE multiply and help people and educate them to FInancial Freedom...andd be RICH
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s